Представник Любешівщини взяв участь у районному навчанні з цивільного захисту

26 Березня 2021, 18:46
1072

У середу, 24 березня в Камені-Каширському провели навчання з керівниками структурних підрозділів об’єднаних територіальних громад району у сфері цивільного захисту.

Про це інформує сайт Камінь-Каширської Міської громади.

Викладачі Луцьких територіальних курсів цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Сергій Клименко, Алла Сименович, завідувач навчально-консультаційного пункту у місті Камені-Каширському навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Волинської області навчали керівників структурних підрозділів Камінь-Каширської, Маневицької, Любешівської, Сошичненської та Прилісненської громад як діяти при виникненні надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру.

Представників місцевого самоврядування проінформували про події надзвичайного характеру, які можуть виникнути на території громади. У ході засідання розглянули питання дій під час аварії на Рівненській атомній  електростанції, в ситуаціях при хімічному забрудненні території, лісових і торф’яних пожежах та підтопленню.

Навчання проводилось на виконання виконання розпорядження голови Волинської ОДА від 14.12.2020 р №777 «Про організацію навчання керівного складу та фахівців, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту в області» та від 11.02.2020 №64 «Про затвердження Організаційно-методичних вказівок з підготовки населення Волинської області до дій у надзвичайних ситуаціях на 2020-2021 роки».

Слухачами від Камінь-Каширської міської ради були: начальник Управління капітального будівництва, транспорту, житлово-комунального господарства та комунального майна Микола Шворак, в.о.начальника Управління гуманітарної політики Сергій Лукашук, директор «Центру безпеки громадян» Петро Герасимик, начальник відділу регіонального розвитку, туризму, інвестиційної та проєктної діяльності Микола Панасюк.


 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024