Любешівський районний суд звільнив від відповідальності подружжя з Росії за перетин українського кордону

02 Квітня 2021, 12:47
Перетин кордону 1515
Перетин кордону

Подружжя громадян Росії хоче легалізувати своє проживання на території України.

Любешівський районний суд Волинської області розглянув кримінальне провадження щодо подружжя громадян Російської Федерації, яких обвинувачували в незаконному перетинанні державного кордону України. Обвинувачені у судовому засіданні визнали свою вину у скоєному, ідеться на сайті Судова влада, щиро розкаялися та підтримали клопотання своїх захисників про звільнення їх від кримінальної відповідальності на підставі статті 48 Кримінального кодексу України – у зв’язку зі зміною обставин.

Злочин вони вчинили вперше, раніше до кримінальної відповідальності не притягувалися, мають троє неповнолітніх дітей (одна з яких народилася на території України) та мешкають в Україні, де виключно позитивно характеризуються. Після скоєного злочину минув тривалий час, вони добровільно звернулися до органів ДМС України для легалізації проживання на території нашої держави.

Унаслідок зміни обставин вони перестали бути суспільно небезпечними, тому суд задовольнив клопотання захисників і звільнив подружжя від кримінальної відповідальності.

 

Читайте також: Судили білоруса, який у Дольську пропонував прикордоннику хабаря

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024