Любешівська бандуристка отримала срібну медаль на музичному конкурсі

05 Квітня 2021, 15:30
1020

На базі Волинського фахового коледжу культури та мистецтв імені І. Ф. Стравінського відбувся ІІІ заключний тур обласного конкурсу виконавців на бандурі серед учнів мистецьких шкіл. В ньому взяли участь вихованці Любешівської дитячої музичної школи.

Про це повідомляє Любешівська районна газета

 У результаті в номінації «бандурист-вокаліст» у четвертій віковій категорії наша землячка Катерина Самуйліч виборола друге місце. Її викладачка – Людмила Андрусік. Дівчина виконала два музичні твори – «Батьківська земля» і «Кольоровий вітер».

Нагороджена Катерина Дипломом Управління культури з питань релігій та національностей Волинської обласної держадміністрації. Таку ж відзнаку отримала і її наставниця – Людмила Андрусік.

Окрім того, в номінації «бандурист-інструменталіст» у своїх вікових категоріях виступили вихованки Софія Корець (викладачка – Людмила Андрусік) та Ірина Хомич (викладачка – Галина Бондарчук). А в номінації «бандурист-вокаліст» - Діана Крисько (викладачка – Галина Бондарчук). Усі вони отримали Подяки за участь в обласному конкурсі.
 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024