Любешівець прийшов п’яний на засідання суду

21 Квітня 2021, 16:48
Полісмена оштрафували за неповагу до суду 1522
Полісмена оштрафували за неповагу до суду

Мешканця громади оштрафували за неповагу до суду.

На днях Любешівський районний суд виніс постанову у справі про адміністративне правопорушення мешканця громади.

14 квітня в залі судових засідань Любешівського районного суду, ідеться в постанові, під час розгляду справи, куди був викликаний  для допиту як свідок, мешканець громади перебував у стані алкогольного сп`яніння. Цим самим він вчинив дії, які свідчать про явну зневагу до суду та встановлених у суді правил, за що передбачена відповідальність частиною 1 статті 1853 Кодексу України  про адміністративне правопорушення.

Чоловік, зазначається далі, свою вину у вчиненні правопорушенні визнав і щиро розкаявся.

Вирішуючи питання про розмір стягнення, суд враховував характер вчиненого правопорушення, обставини, що пом`якшують та обтяжують відповідальність. Обтяжує відповідальність вчинення правопорушення в стані алкогольного сп`яніння, а обставиною, що пом`якшують відповідальність, є щире розкаяння.

Врахувавши наведене, а також особу порушника, який уперше притягувався до адміністративної відповідальності, щиро розкаявся з приводу вчиненого, має на утриманні двох неповнолітніх дітей, є учасником бойових дій, суд застосував до нього за вищезгаданою статтею мінімальне покарання –  штраф у розмірі 850 гривень.

Читайте також: Оштрафували любешівця, якого затримали п’яним за кермом «AUDI»

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром