У Любешеві вшанували загиблих у роки Другої світової війни та подвиг сучасних воїнів України

08 Травня 2021, 16:30
Покладання квітів до пам’ятного знакув 1737 Джерело: lubeshivska.gromada.org.uа
Покладання квітів до пам’ятного знакув

Україна та весь світ відзначають 76-ту річницю з Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Аби вшанувати ці пам’ятні  дні  та  подвиг українського народу у Другій світовій війні, керівництво Любешівської селищної ради разом із представниками прикордонної служби, місцевої поліції, працівниками територіального  центру  комплектування та соціальної підтримки поклали квіти до пам’ятних знаків борцям, які загинули за волю та незалежність України.

До акції вшанування пам’яті загиблих у роки Другої світової війни та подвигу сучасних воїнів України, повідомляють на сайті громади, приєдналися також представники трудових колективів та учні навчальних закладів Любешівщини.

Як відомо, 9 травня в Україні відзначатимуть ще й День матері. Тож напередодні  свята секретар Любешівської селищної ради Юрій  Боснюк,  заступниця селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Тетяна Смокович і працівники територіального  центру  комплектування та соціальної підтримки відвідали матерів, які втратили своїх синів у російсько-українській війні  – Надію Корець із Люб’язя та Ганну Трохимук із Залаззя. Жінок привітали з прийдешнім  святом і подякували за те, що виховали синів-героїв України.

 

1




 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром