Волинська податкова запрошує на роботу молодих спеціалістів

15 Травня 2021, 14:39
798

Молодих спеціалістів з Волині запрошують розпочати процес професійного зростання з державної служби. 

Про це з випускниками-учасниками ярмарку вакансій та панелі-дискусії «Сучасний публічний менеджмент: особливості, вимоги, актуальні компетентності», що відбулися в рамках Міжнародної науково-практичної конференції «Теорія і практика менеджменту» у Волинському національному університеті ім. Лесі Українки наголосила начальниця управління кадрового забезпечення та розвитку персоналу Наталія Куструба. Про це Бізнес.Району повідомили у секторі інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області. 

«Державна податкова служба України створює сприятливі умови для залучення до свого кадрового потенціалу молодих спеціалістів. Для кожного такого фахівця передбачена спеціальна програма адаптації. Щоб взяти участь у відкритому конкурсі на зайняття посади державної служби в органах ДПС, необхідно мати диплом про вищу освіту економічного напрямку з кваліфікаційним рівнем молодший бакалавр, бакалавр», – наголосила Наталія Куструба.

Посадовець докладно поінформувала учасників заходу про особливості подання документів для участі в конкурсі, етапи конкурсного відбору та вимоги антикорупційного законодавства до претендентів.

Довідково: з інформацією про умови конкурсного відбору та вакансії у Головному управлінні ДПС у Волинській області можна ознайомитися на Єдиному порталі вакансій державної служби НАДС за посиланням career.gov.ua.

Читайте також: Приватні виші зможуть готувати фахівців за державним замовленням

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024