Літній відпочинок: стало відомо, скільки коштуватиме відпустка на Світязі цього року

18 Травня 2021, 09:00
фото ілюстративне 10587
фото ілюстративне

Як відомо, закриття кордонів до багатьох популярних курортів внесли зміни у відпустки багатьох українців. Місце для відпочинку потрібно шукати в Україні. Одним з таких стали Шацькі озера, які уже набрали велику популярність.

Про це розповідають на інформпорталі Uzhgorod.net.ua/ – передає Район. Шацьк.

Відпочинок на Світязі у 2021 році стане гарним спогадом для кожного українця. Перед тим як їхати ви, мабуть, хочете дізнатись ціни на відпочинок у Світязі, ми вам в цьому допоможемо.

Дорога

Дістатись до Шацьких озер не важко, зробити це можна:

  • На власному авто
  • Автобус
  • «Бла-бла-кар»

Проживання

Як правило, відпочивальники їздять на власних авто і самостійно бронюють собі житло. Щоб зручно це зробити й безпечно підібрати собі оселю вам краще використати перевірений сервіс. Житло у Світязі здебільш буває трьох видів:

  • Котедж
  • Готель
  • Кімната у приватних будинках

До слова, ціни на житло у Світязі починаються з відмітки в 80 грн з однієї особи, стільки вам буде коштувати зняти кімнату у будинку місцевих жителів. Найбільш популярним видом житла серед людей, які їдуть відпочивати на Світязь, є котеджі. Оренда котеджу у Світязі буде від 150 грн з особи зі стандартними умовами, якщо ви хочете взяти щось краще, то такі маєтки вам обійдуться в ціну 300 грн з людини. Такі ціни на оренду житла у Світязі є дуже комфортними, тому кожна людина знайде житло по розміру свого гаманця. Готельних типів житла не так і багато, але всі вони гарного рівня обслуговування і комфорту. Стандартний номер на двох буде коштувати 600 грн.

Розваги та харчування

Ціну на їжу та розваги дуже тяжко вказати, адже відпочинок буває різний і відповідно різні витрати. Якщо ви приїхали відпочити біля пляжу і харчуватись звичайними стравами у кафе, то ціни для вас будуть дуже приємними. Пляжі всі безплатні, на них ви витрачати грошей не будете, тут ви зможете орендувати човен чи катамаран, за яких ви віддасте 50 грн або 200 грн за годину відповідно. На харчування в місцевих кафе віддасте 100-150 грн за повноцінний обід. Якщо ж ви хочете замовити екскурсії, то вони обійдуться вам приблизно у 200 грн з однієї особи, оренда квадроциклу коштуватиме 600 грн за годину, а ціни на інші види розваг дуже змінюються, але вони також не будуть дорогі для вас.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39