На Любешівщині перевірятимуть суб’єкти господарювання, які використовують найману працю.

22 Травня 2021, 09:58
1073

Відбулося засідання робочої групи з питань легалізації праці.

Трудові відносини та їх легалізація, відповідальність за використання незадекларованої праці – питання, які розглянули на засіданні відповідної робочої групи, створеної згідно з розпорядженням голови райдержадміністрації від 21 квітня 2021 року. Про це інформує пресслужба РДА.

Установче засідання провів 19 травня 2021-го перший заступник очільниці виконавчої гілки влади району Олександр Михалік. У студіях відеозв’язку були представники кожної територіальної громади.

Варто зазначити, що діяльність цієї робочої групи сфокусована на необхідності легалізації робочих місць, дотримання суб’єктами господарювання гарантій оплати праці та інших законодавчих норм у відповідній сфері.

«Хочеться, щоб важливість питання легалізації зайнятості знайшла розуміння серед роботодавців і найманих працівників. Інакше – доведеться сплачувати великі штрафи та нести відповідальність згідно із законом», – резюмував Олександр Михалік.

У ході засідання члени робочої групи анонсували проведення рейдів та інспекційних відвідувань суб’єктів господарювання, які використовують найману працю.

1

 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024