«На Любешівщині набуває розмаху домашнє насильство», – підполковник поліції Сергій Редько

25 Травня 2021, 16:06
Підполковник поліції Сергій Редько. 1328
Підполковник поліції Сергій Редько.

В інтерв’ю місцевому ЗМІ начальник Камінь-Каширського районного відділу поліції  підполковник Сергій Редько, розповідаючи про оперативну ситуацію на території району, згадав і Любешівщину.

 

Інтерв’ю керівника районної поліції публікується на сайті газети Полісся.

 

На запитання журналістки, чи не ослаблена увага правоохоронців на Любешівщині, оскільки  поліційний кістяк зосереджений у Камені-Каширському, Сергій Редько відповів, що не ослаблена.

 

«При необхідності ми можемо проводити ротацію і наближати штат до місця несення служби, однак це практикується в умовах загострення ситуації чи виявлення важких злочинів. Знову ж таки, якщо у Любешеві реєструють 10 злочинів, то за аналогічний період у Камені їх фіксують 50. Тож завдяки такій ротації, перерозподілу сил та засобів робота поліції в цілому стала ефективнішою», – сказав він.

 

Характеризуючи ситуацію в районі, Сергій Редько зазначив, що в кожній громаді є свої особливості. У Камені-Каширському зосереджені більше підприємств, мешкає більше населення, розвиненіша інфраструктура, тож більше злочинів трапляється проти власності. Тоді як у Маневичах вистачає проблем, пов’язаних, зокрема, із незаконним видобутком бурштину. Любешівщина ж в цьому напрямку більш спокійна. Проте на території цієї громади набуває розмаху домашнє насильство.

 

Читайте також: Поліція з людським обличчям: як патрульні здобувають довіру волинян

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром