«Волиньгаз»: технічне обслуговування внутрішніх мереж замовили 700 клієнтів

27 Травня 2021, 18:30
Газові мережі РЕКЛАМА 404
Газові мережі

Міжопалювальний період – найзручніший час для того, щоб провести обстеження та технічне обслуговування внутрішніх мереж газопостачання. Особливо це стосується приватних домоволодінь, які використовують газ для опалення. 

Понад 700 клієнтів АТ «Волиньгаз» замовили у компанії послугу з технічного обслуговування внутрішніх мереж газопостачання. Про це Бізнес.Району повідомили у пресслужбі АТ «Волиньгаз». 

Відповідно до українського законодавства, відповідальність за внутрішні мережі та газове обладнання у приватних будинках і квартирах несуть їхні власники.

«Наша компанія пропонує споживачам технічне обслуговування внутрішніх мереж за фіксованою ціною. Вона становить 300 грн на рік. Таким чином, кожна родина може подбати про безпеку – свою і близьких. Адже саме регулярне технічне обслуговування раз на рік дозволяє безпечно споживати газ, утримуючи мережі у безаварійному стані», – зауважив директор з капітального будівництва АТ «Волиньгаз» Сергій Галянт.

Укладення договору відбувається на добровільних засадах. До вартості договору не включене обслуговування газових приладів та ремонт внутрішніх мереж та приладів обліку. Згідно з чинним законодавством, технічне обслуговування – це контроль за технічним станом, перевірка на загазованість, виявлення місць витоку газу, очищення, змащення та інші операції з утримання працездатності і справності газових мереж.

Клієнт, який підписує угоду на проведення ТО з газорозподільною компанією за 300 грн на рік, отримує:

  • обстеження газової мережі на предмет можливих витоків газу від вводу до будинку (квартири) до газового приладу;
  • приладовий контроль на щільність з’єднань газопроводів;
  • огляд наявності та перевірку герметичності футлярів у місцях прокладання через зовнішні і внутрішні конструкції будинку;
  • перевірку працездатності і змащування запірних пристроїв, встановлених на газопроводах, усунення витоків на муфтових з’єднаннях.

АТ «Волиньгаз» закликає споживачів подбати про безпеку та провести технічне обслуговування внутрішніх газових мереж. Замовити послугу можна у Клієнтському просторі 104.ua.

Читайте також:

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024