Любешівця призначили керівником Камінь-Каширського районного управління ДСНС

10 Червня 2021, 14:05
Віталій Деркач - другий ліворуч 1887
Віталій Деркач - другий ліворуч

У Камені-Каширському призначили нового керівника районного управління ДСНС, ним став Віталій Деркач.

Про це інформує пресслужба РДА.

Побудова ефективної системи захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій – є важливою складовою адміністративної реформи. 

В цьому напрямку триває реорганізація ланки цивільного захисту, яка передбачає передачу більших повноважень та ресурсів на рівні новостворених районів і територіальних громад.

За таким принципом нині працюватиме Камінь-Каширське районне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Волинській області, повноваження якого поширюватимуться на територію об’єднаного Камінь-Каширського району.

Разом зі структурною перебудовою відбулися й відповідні кадрові зміни. 

Про них офіційно повідомив начальник головного управління ДСНС України у Волинській області генерал-майор служби цивільного захисту Володимир Грушовінчук, який прибув 9 червня 2021 року на Камінь-Каширщину.

Під час робочої зустрічі з головою райдержадміністрації Ольгою Ващук він представив новопризначеного керівника Камінь-Каширського районного управління ДСНС Віталія Деркача, який до цього перебував на посаді начальника Любешівського районного сектору. Попередній очільник Камінь-Каширського відділу Андрій Багнюк буде його заступником.

Голова РДА побажала головному рятувальнику району успіхів у виконанні службових обов’язків, мудрості у прийнятті важливих рішень задля збереження поваги та високої довіри громадян.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024