Формула толерантності: співачка Галина Конах озвучила історію вчительки

16 Червня 2021, 14:18
Співачка Галина Конах ПОДКАСТ 1317
Співачка Галина Конах

«Формула толерантності» – масштабний радіопроєкт від Національної асоціації медіа, до якого долучилися радіо СіД FM та видання Район.in.ua

Проєкт покликаний привернути увагу суспільства до проблем дискримінації. 

«Формулу толерантності» можна почути щодня в ефірі СіД FM о 10:10, 15:10, 19:10 і 20:50. Також проєкт виходить й на подкаст-каналах.

Луцька співачка Галина Конах стала однією із українських зірок, чиїм голосом заговорили історії людей, яких дискримінували, принижували, цькували, але які не здалися і продовжили боротися.

«Мені 29, але мій ріст – 152 сантиметри. І моя персональна форма принижень – виглядати занадто молодою. Багато людей переконують, що це навпаки класно, зручно і всяке таке. Може. Але не у випадках, коли до тебе серйозно не ставляться тільки тому, що ти виглядаєш молодо. Як справляюся? Поки навчилася тільки час од часу відгаркнутися, пожартувати або розвести руками. І нас таких багато. Бо це дурний ейджизм. Чи можете ви якось змінити цю несправедливість світу? Звісно! Перестаньте оцінювати людей, виходячи з їх зовнішності чи віку. Просто повірте мені на слово, це – абсолютно не важливо», – озвучує Галина Конах.

Повну історію слухайте у подкасті.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024