Любешівські пожежники - другі в області

02 Липня 2021, 09:00
Змагання пожежників 530
Змагання пожежників

У Луцьку на базі спортивного комплексу на території 25-ої Державної пожежно-рятувальної частини відбулись обласні змагання з пожежно-прикладного спорту.

Змагання відбулися 1 липня. Про це йдеться на сайті ДСНС.

Участь у змаганнях взяли команди усіх державних пожежно-рятувальних частин та постів Волинського гарнізону служби 101.

Рятувальники демонстрували свої вміння у подоланні 100-метрової смуги з перешкодами, у підйомі по штурмовій драбині у вікно 4-поверху навчальної вежі й у підйомі триколінною драбиною у вікно третього поверху, а також у пожежній естафеті 4х100 метрів та бойовому розгортанні від пожежного автомобіля.

 «Ці змагання демонструють рівень професійного вишколу рятувальників області, є основним елементом бойової та фізичної підготовки для оперативного виконання завдань під час їх повсякденної діяльності – гасіння пожеж, ліквідації надзвичайних ситуацій та порятунку людей», – зазначив начальник ГУ ДСНС області генерал-майор служби цивільного захисту Володимир Грушовінчук.

У підсумку змагань, в першій групі серед частин 1 місце здобули рятувальники 5-ої ДПРЧ Нововолинська, 2 місце – рятувальники 12-ої ДПРЧ Любешів, а на третю сходинку п'єдесталу підійнялися вогнеборці 2-ої ДПРЧ Луцька.

Серед пожежно-рятувальних постів 1 місце здобули рятувальники 20-го ДПРП Торчина, 2 місце – рятувальники 21-го ДПРП Голобів, а третій кращий результат продемонстрували вогнеборці 22-го ДПРП Берестечка.

Читайте такожЛуцький фольклорний колектив привіз перемогу з Болгарії

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024