На посади директорів ліцеїв у Великій і Малій Глушах було по двоє кандидатів

18 Липня 2021, 09:00
Ліцей у Великій Глуші 1104
Ліцей у Великій Глуші

Відбувся конкурсний добір на зайняття посад керівників закладів загальної середньої освіти Камінь-Каширської міської ради. 

Про це інформує управління гуманітарної політики Камінь-Каширської міської ради.

Конкурсний добір проводився на заміщення посад директорів десятьох закладів загальної середньої освіти, зокрема Великоглушанського  (2 кандидати) та Малоглушанського ліцеїв (2 кандидати).

За результатами конкурсу члени комісії визначили переможців конкурсу та рекомендували управлінню гуманітарної політики Камінь-Каширської міської ради призначити їх директорами, уклавши контракти  на посади: Великоглушанського ліцею — Любов Губчик, Малоглушанського ліцею — Романа Гарбарчука.

Як відомо, трудовий договір укладають на шість років на підставі рішення конкурсної комісії. Після закінчення строку, на який укладено строковий трудовий договір, трудові відносини припиняються та не можуть бути продовжені на невизначений строк. 

З людиною, яка призначається на посаду керівника закладу загальної середньої освіти вперше, укладається трудовий договір строком на два роки. Після закінчення строку дії такого строкового трудового договору та за умови належного його виконання сторони мають право продовжити строк дії відповідного строкового трудового договору ще на чотири роки без проведення конкурсу.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024