У Ковелі на змаганнях з пляжного волейболу брала участь і любешівська команда

20 Липня 2021, 16:57
У Ковелі змагалися досвідчені пляжні волейболісти з Київщини, Львівщини та Волині 893
У Ковелі змагалися досвідчені пляжні волейболісти з Київщини, Львівщини та Волині

У Ковелі на спортивних майданчиках набережної відбувся перший відкритий турнір із пляжного волейболу серед чоловіків - ветеранів 120+. 

У змаганнях взяли участь 10 команд з Києва, Білої Церкви (Київська обл.), Жидачева, Пустомитів (Львівська обл.), Луцька, Ковеля, Каменя-Каширського,  Старої Вижівки та Любешева (Волинська обл.). Склад команди — по два чоловіки віком у сумі не менше, ніж 120 років. Про це інформують на сайті Ковельської міської ради.

Турнір проходив згідно з чинними правилами з пляжного волейболу України. Спекотні погодні умови не завадили поважним спортсменам продемонструвати високу майстерність, волю до перемоги та неабияку фізичну підготовку.

За результатами змагань п’яте місце здобула команда «Львівська» у складі Петра Сікорського та Олега Кондюха, четвертим став колектив «Ковель»: Ярослав Стецюк та Вадим Шевчук, бронзові призери — Петро Чорний та Олег Котюх («Стара Вижівка»). Фінальний свисток головного судді Валентина Андріюка засвідчив, що переможцями турніру стала команда «Одіссей»: Павло Демиденко та Олег Толмачов, котрі є призерами чемпіонату Європи. «Срібло»  в Андрія Григоли та Олександра Борща з команди «Волинь».

Призерів та переможців нагородили грамотами, медалями, а чемпіони — ще й кубком. Також оргкомітет визначив найспішніших за номінаціями: «Кращим гравець» визнали Олега Толмачова, «Найактивніший гравець» — Павло Демиденко, «Найстарший гравець» — Микола Тарасюк. 

 

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024