Національна артподія МОЛОДЬ inUA: у Любешеві створять масштабний малюнок

20 Серпня 2021, 12:30
Проєкт 657
Проєкт

В 30-ту річницю незалежності, 24 серпня, молодь по всій Україні, від маленьких сіл до великих міст, об'єднається в команди у своїх громадах і через масштабний спільний малюнок покаже, чим пишається у незалежній Україні та виразить своє бачення як побудувати країну мрії.

Онлайн роботи з усіх куточків країни складуть у велике цифрове полотно про бачення, цінності, і здобутки української молоді.

Від Любешівської громади команду, яка творитиме національну артподію, представлятимуть педагоги та учні  В'язівненської гімназії. Саме цей навчальний заклад став учасником проєкту «Національна артподія МОЛОДЬ inUA» та пройшов всі попередні етапи добору.

Про це повідомляють у Любешівській селищній раді.

Запрошують усіх охочих стати частинкою Національної артподії, присвяченій 30-ій річниці незалежності України, та показати на полотні, чим пишаємося і куди хочемо прямувати.

Тож подія відбудеться 24 серпня о 12:30 год у селищному парку на стадіоні «Колос».  

Після Дня Незалежності проходитиме онлайн-голосування, за результатами якого вся Україна обере три найкращі малюнки. Малюнок-переможець буде перетворено стінопис саме у тих громадах, полотна яких стали переможцями.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39