Маневичі: любешівчани взяли участь у спортивно-оздоровчому фестивалі

23 Серпня 2021, 17:04
На фестивалі в Маневичах 610
На фестивалі в Маневичах

Підтримати свою фізичну форму, поспілкуватися та поборотися за призові місця приїхали учасники з різних територіальних громад Волині.

У Маневичах відбувся спортивно-оздоровчий фестиваль «Дорога до власних перемог». До селища завітали представники Луцька, Ковеля, Нововолинська, Володимира – Волинського, Голобської ТГ, Любешівської ТГ, Ківерець, Рожищенської ТГ, Камінь-Каширської ТГ, Колківської ТГ, Прилісненської ТГ та Маневицької ТГ.

 

Учасники мали змогу позмагатися у таких видах спорту, як боча, дартс, стрільба з лука, стрільба з пневматичної гвинтівки, корнхол. Майже усі з них є паралімпійськими.

 

В урочистому відкритті змагань взяли участь:

  • Володимир Фурманчук — заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів
  • Руслан Клімчук — головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Маневицької селищної ради
  • Василь Шевчук — заступник начальника Волинського регіонального центру з фізичної культури та спорту осіб з інвалідністю «Інваспорт».

Перед початком змагань учасників підтримав танцювальний ансамбль «Родзинка» з танцем «Диско», керівник Наталія Дем'янчук.

Читайте також: Маневичани здобули нагороди на фізкультурно-оздоровчому фестивалі

 

На завершення змагань учасники вишикувались для спільного фото з буквами та склали девіз підтримки паралімпійської збірної «Наша підтримка – ваша перемога!» й розгорнули 10 метровий прапор України з нагоди 30 річниці Незалежності України.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024