У Камінь-Каширському районі за шість днів виявили понад 10 нетверезих водіїв

28 Серпня 2021, 15:09
У районі виявили понад 10 нетверезих водіїв 833
У районі виявили понад 10 нетверезих водіїв

Камінь-Каширські полісмени продовжують виявляти нетверезих водіїв, за останні 6 днів (21-26 серпня) вони оформили 11 протоколів за ст. 130 КУпАП.

Про це інформує Камінь-Каширський районний відділ поліції.

За це в КУпАП вводиться відповідальність для водіїв у вигляді штрафу в розмірі 17 000 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами на строк один рік. Для інших осіб – штраф 17 000 грн.

За повторне вчинення таких порушень передбачено для водіїв штраф у розмірі 34 000 грн; позбавлення права керування транспортними засобами на строк три роки та з оплатним вилученням транспортного засобу чи без такого;

адміністративний арешт на строк 10 діб із позбавленням права керування транспортними засобами на строк три роки та з оплатним вилученням транспортного засобу чи без такого.

 

Якщо особа вже двічі протягом року зазнавала адміністративного стягнення за ці порушення, передбачено штраф 51 000 грн, позбавлення права керування транспортними засобами на строк десять років та з конфіскацією транспортного засобу, який є у приватній власності порушника; адміністративний арешт на строк п’ятнадцять діб із позбавленням права керування транспортними засобами на строк десять років та з конфіскацією транспортного засобу, який є у приватній власності порушника.

Більшість водіїв керували двоколісними транспортними засобами (скутери, мопеди тощо), що несе значну загрозу як їх життю та здоров’ю, так і інших громадян.

Поліціянти  постійно патрулюють аварійні ділянки доріг, роз’яснюють водіям вимоги Правил дорожнього руху, виявляють правопорушення та попереджають водіїв про недопущення їх надалі.

Звертаємось до жителів Камінь-Каширщини: у разі виявлення нетверезих водіїв або з ознаками сп’яніння, - негайно телефонуйте на лінію 102 та повідомляйте номерні знаки транспортних засобів, прикмети таких водіїв. Так ви можете вберегти чиєсь життя!

 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром