Дорогу до пункту пропуску «Дольськ» ремонтують цілодобово

19 Вересня 2021, 13:42
Будівництво дороги 1074
Будівництво дороги

Відновлюють дорогу до міжнародного пункту пропуску «Дольськ» – «Мохро».

На під’їзді до міжнародного пункту пропуску «Дольськ» – «Мохро» на українсько-білоруському кордоні працює дорожня техніка. Про це інформують у Службі автомобільних доріг Волині.

Тут проводять реконструкцію автошляху Р-14 Луцьк – Ківерці – Маневичі – Любешів – Дольськ на ділянці протяжністю понад п'ять кілометрів. 

Наразі роботи проводяться від КПП у напрямку кордону, незабаром розпочнуть відновлення автошляху по селу Дольськ. Дорожники працюють в режимі 24/7. 

Спершу на 2,5 метри поширили проїзну частину та посилили основу щебенево-піщаною сумішшю, обробленою цементом. Днями приступили до влаштування нижнього шару дорожнього покриття з крупнозернистої асфальтобетонної суміші, завтовшки 10 сантиметрів. 

Згодом влаштують 5-сантиметровий верхній шар зі щебенево-мастикового асфальтобетону, облаштують узбіччя та виконають комплекс робіт з організації дорожнього руху. 

У межах населеного пункту Дольськ запроєктовано влаштування тротуарів, пішохідного огородження та лінії зовнішнього освітлення. На ділянці реконструкції працює підрядне підприємство ТОВ «ВОЛИНЬДОРБУД». 

Це третя дорога до кордону з сусідньою Білоруссю, що цьогоріч відновлюється у рамках програми «Велике будівництво».

 

 

 

 

 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром