На Любешівщині рятувальники активізували профілактичну роботу в сільській місцевості

28 Вересня 2021, 16:40
Рятувальники завітали також до людей літнього віку 634
Рятувальники завітали також до людей літнього віку

Рятувальники навчали селян правил пожежної безпеки.

На днях працівники Камінь-Каширського районного управління та 12-ї пожежно-рятувальної частини провели навчання населення правил пожежної безпеки у селах Березна Воля, Угриничі та Лахвичі Любешівської селищної ради Камінь-Каширського району. Про це інформують на сайті ГУ ДСНС Волині.

У приміщеннях Судченського, Седлищенського та Цирського старостинських округів, ідеться в повідомленні, оновлені куточки з безпеки життєдіяльності, надана допомога у вигляді друкованої продукції для розповсюдження та навчання населення з правил пожежної безпеки працівниками місцевого самоврядування.

Рятувальники завітали до помешкань багатодітних сімей, одиноких та людей літнього віку, а також сімей, які опинились у складних життєвих обставинах. Під час візиту працівники ДСНС спілкувались із селянами, оглядали стан печей та пічного опалення, електроприлади та давали поради для безпечного їх використання. А щоб господарі не забували про безпеку, їм роздали тематичні листівки з правил пожежної безпеки у побуті.

Читайте такожРятувальники нагадують мешканцям Любешівщини правила безпечного обігріву помешкань

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром