Лісокраду із Залізниці присудили штраф

01 Жовтня 2021, 12:10
Лісокрад користувався бензопилою 913
Лісокрад користувався бензопилою

Чоловік незаконно зрізав у лісі два дерева.

Любешівський районний суд розглянув  справу про притягнення  до кримінальної відповідальності уродженця села Залізниця за незаконну порубку лісу.  Про це Район.Любешів дізнався з вироку суду від 23 вересня.

Цей громадянин 28 травня 2021 року в лісовому масиві Залізницького лісництва («Любешівагроліс»), що неподалік села Судче, незаконно зрізав бензопилою дві вільхи з діаметром пнів 43 та 46 сантиметрів, спричинивши істотну шкоду державним інтересам та навколишньому природному середовищу на загальну суму 23,2 тисячі гривень.

Вказані дії  громадянина, зазначається у вироку, були кваліфіковані як незаконна порубка дерев у лісах, що спричинила істотну шкоду.

В підготовчому судовому засіданні обвинувачений свою вину в інкримінованому йому злочині визнав повністю.

Урахувавши це, а також те, що він активно сприяв у розкритті правопорушення, а під час проведення досудового розслідування добровільно відшкодував завдані  збитки, враховуючи відсутність тяжких наслідків від вчиненого злочину, дані про особу обвинуваченого, який є одруженим та має на утриманні двох малолітніх дітей, є інвалідом ІІ групи з дитинства, характеризується виключно позитивно, суд призначив йому обумовлене в угоді з прокурором покарання:  17 тисяч гривень штрафу.

Читайте також: Оштрафували водія, який у Великій Глуші не зупинився на вимогу прикордонників і пошкодив шлагбаум

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024