Депутати затвердили програму фінансової підтримки Любешівської багатопрофільної лікарні

01 Жовтня 2021, 14:09
На чотирнадцятій сесії селищної ради 793
На чотирнадцятій сесії селищної ради

На розгляд сесії винесли 150 питань, в основному бюджетної, комунальної та земельної тематики.

30 вересня відбулася  чергова  чотирнадцята сесія Любешівської селищної ради восьмого  скликання. Про це інформують на сайті громади.

У засіданні взяли участь 19 депутатів.

Перш ніж перейти до розгляду питань порядку денного, зазначається в повідомленні, розглянули депутатські запити про поточний ремонт вулиці Молодіжної села Зарудчі, про необхідність встановлення екранів або металевих решіток перед чавунними радіаторами в Любешівському дитсадку №3, про незадовільний стан дороги від Зарудчів до Бучина, Селіска та Пожога, про заборону руху транспортних засобів центральними алеями Любешівського селищного парку.

Відтак депутати перейшли до розгляду питань порядку денного, на який винесли  150 питань –  традиційно це питання бюджету, комунальної власності, земельні тощо.

Рішеннями сесії внесені зміни до Програми економічного і соціального розвитку Любешівської селищної ради на 2021-2025 роки; внесені зміни також  до рішення Любешівської селищної ради «Про Комплексну програму розвитку освіти Любешівської селищної ради на 2019 – 2021 роки» та затверджена Програма фінансової підтримки комунального  підприємства «Любешівська багатопрофільна лікарня» Любешівської селищної ради на 2022 – 2024 роки.

Крім того, депутатський корпус затвердив проєкти рішень про звернення до Президента України, Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України щодо необхідності підвищення пенсій і виплати додаткової пенсії у  2021 році та  щодо недопущення підвищення тарифів для населення.

Також були підтримані проєкти рішень, які стосувалися  затвердження переліку адміністративних послуг, які надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» Любешівської селищної ради у новій редакції, затвердження  Положення про відділ «Центр надання адміністративних послуг» Любешівської селищної  ради у новій редакції, про припинення права оперативного управління майном, що на балансі КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Любешівської селищної ради», про затвердження прогнозу бюджету Любешівської селищної територіальної громади на 2022 – 2024 роки.

Прийняли рішення і про підготовку та проведення конкурсу для визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території Любешівської селищної ради та розглянули листа Волинського обласного центру з гідрометеорології щодо надання пільги на сплату земельного податку на 2022 рік. За результатами розгляду вищезазначеного листа в пільзі відмовили.

 

Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024