Любешівчанина судили за підроблене водійське посвідчення

09 Жовтня 2021, 13:23
Любешівський районний суд 1129
Любешівський районний суд

Чоловік підробив та використав посвідчення водія, за що і потрапив на лаву підсудних.

На днях Любешівський районний суд розглянув  справу про притягнення мешканця громади до кримінальної відповідальності за підроблення документів. Про це Район.Любешів дізнався з вироку суду від 5 жовтня.

У Києві (точна дата, час та адреса в ході досудового розслідування не встановлені), ідеться у вироку, підсудний звернувся до невстановленої  особи, з якою заздалегідь домовився про виготовлення посвідчення водія за обумовленою ціною. У квітні 2018 року фальшивий документ був виготовлений і переданий підсудному, а 7 липня 2021 року він його показав полісменові, який зупинив його на автомобільній дорозі між селами Бірки та В`язівне Камінь-Каширського району за кермом мотоцикла «Мустанг», – як підставу керування транспортним засобом.

Суд визнав чоловіка винним і призначив йому два роки обмеження волі, звільнивши від відбування покарання, якщо він протягом одного року іспитового строку не вчинить нового злочину.

Крім того, із засудженого стягнули 1029 гривень на користь держави за проведення судової технічної експертизи документів.

Читайте також: Любешівська водійка заплатить 17 тисяч штрафу

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром