Любомльський «Рубіж» на своєму полі розгромив любешівську «Прип’ять»

11 Жовтня 2021, 09:00
Момент матчу 1071
Момент матчу

Любомльський «Рубіж» провів чергову гру в рамках обласного футбольного чемпіонату у першій лізі, приймаючи на своєму полі любешівську «Прип’ять».

Про це пише Наше життя.

Це була остання домашня зустріч любомльчан у нинішньому турнірі, і зіграли вони її і справді феєрично, порадувавши перемогою з великим рахунком.

Щоправда, спершу уболівальникам довелося похвилюватися, коли після розіграшу кутового гравець «Рубежа» Іван Портянко випадково спрямував м’яч у власні ворота – 0:1.

Втім, вже за кілька хвилин Сергій Котюк відновив рівновагу, забивши гол у падінні через себе з-за меж штрафного майданчика. До перерви Сергій забив ще двічі.

У другому таймі дублем відзначився Станіслав Тарасюк, ще один гол на рахунку Михайла Ткачука. 6:1 — чудова вольова перемога любомльчан.

Після цієї гри «Рубіж» продовжує посідати другий рядок у турнірній таблиці. Разом з тим вони зберігають шанси й на чемпіонство, адже лідер — «Олімпія» з Княгининка у Ківерцях зазнала розгромної поразки від місцевого «Локомотива» з рахунком 1:5.

І якраз із лідером «Рубіж» зустрінеться в останньому турі на виїзді. Любомльчан у цьому поєдинку влаштує перемога з будь-яким рахунком: в такому разі матимемо рівність очок з «Олімпією», а за регламентом змагань, це означає, що буде призначено «золотий» матч, який проведуть на нейтральному полі. Нічия, а тим більше поразка – не гарантують потрапляння навіть до трійки призерів.

У решті зустрічей туру зафіксували такі результати: «Турія» (Затурці) — «Торпедо» (Борантин) 1:3, ФК «Олика» — ФК «Камінь-Каширський» 0:1.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024