На околиці Любешева затримали чоловіка, що втік з зали суду у Луцьку

11 Жовтня 2021, 16:47
Фото ілюстративне 1314
Фото ілюстративне

Поліцейські розшукали і затримали небезпечного зловмисника, який майже місяць тому втік із зали  Луцького міськрайонного суду.

Про це інформує  сектор комунікації поліції Волинської області.

Нині його доставляють в ізолятор тимчасового тримання. 

Близько трьох тижнів тривали пошуки Сергія Плотнікова, який підозрюється у вчиненні низки кримінальних правопорушень, зокрема - у викраденні людини, розбійному нападі, зґвалтуванні, незаконному поводженні зі зброєю, крадіжці та інших.

Провівши комплекс пошукових та оперативно-розшукових заходів, співробітники управління карного розшуку ГУНП, Камінь-Каширського РВП з залученням працівників кінологічного центру затримали зловмисника на околиці Любешева, поблизу лісового масиву. Відомо, що протягом цього часу він переховувався в різних місцях. Нині з ним проводять необхідні слідчі дії, опісля – доставлять в ІТТ.

Нагадаємо, Сергій Плотніков втік з-під варти 13 вересня. За цим фактом розпочали  кримінальне провадження за статтею 393 Кримінального кодексу України. На його пошуки були орієнтовані усі наряди правоохоронців: щоденно на виявлення зловмисника задіювалось близько двох сотень поліцейських.

Читайте також: П'яний водій спричинив ДТП у Луцьку

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024