Любешівська селищна рада ухвалила рішення про 10 старостинських округів на території громади

26 Жовтня 2021, 12:39
У роботі сесії взяла участь народна депутатка Ірина Констанкевич 2926
У роботі сесії взяла участь народна депутатка Ірина Констанкевич

На сесії Любешівської селищної  ради розглянули понад сто  питань, серед них – майнові, земельні, а також про утворення старостинських округів.

25 жовтня відбулася п’ятнадцята сесія Любешівської селищної  ради. Про це повідомляють на сайті громади.

Депутати розглянули понад сто питань, серед них – майнові, земельні, а також про утворення на території громади старостинських округів. Всі питання, зазначається в повідомленні, попередньо обговорювалися на засіданнях постійних комісій.

Щодо старостинських округів, то депутати вирішили  утворити на території Любешівської селищної ради їх 10: Бихівський (Деревок, Бихів, Хутомир, Великий Курінь, Проходи); Бірківський (Бірки та Витуле); Ветлівський (Ветли); Гірківський (Гірки, Мукошин, Дольськ, Шлапань, Гречище, Люботин); Залаззівський (Залаззя та Діброва); Залізницький (Залізниця, Міжгайці, Лобна, Рудка та Заріка);  Седлищенський (Седлище, Угриничі, Березичі, Нові Березичі, Віл, Любешівська Воля, В'язівне); Судченський (Судче та Березна Воля); Цирський (Цир та Лахвичі); Люб’язівський (Люб’язь, Хоцунь, Сваловичі, Зарудчі, Підкормілля, Селісок, Пожог та Бучин). 

У роботі сесії взяла участь також народна депутатка Ірина Констанкевич, яка перебувала з робочим візитом на Любешівщині.

 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024