Працівники культури Любешівщини «клас» на обласному конкурсі профмайстерності

29 Жовтня 2017, 17:34
3523

Завершився ІІ (регіональний) етап обласного конкурсу професійної майстерності серед творчих працівників сільських клубних закладів «Мій край – моя земля!». 

Нагороджували працівників культури у четвер, 26 жовтня. Про це повідомляє прес-служба управління культури Волинської облдержадміністрації.

У Камінь-Каширському районному Будинку культури  свою професійну майстерність демонстрували переможці районних конкурсів з Любешівського, Маневицького, Ратнівського та Камінь-Каширського районів. Члени журі ІІ–го етапу конкурсу розпочали свою роботу з перегляду мистецьких акцій «Моє село – моя Батьківщина», які презентували конкурсанти в фойє Будинку культури.

І-ше місце журі конкурсу присудили Марії Шевчик – директору Будинку культури села Ворокомле Камінь-Каширського району;

ІІ-ге місце – Андрію Поліщуку – художньому керівнику Будинку культури села Залізниця Любешівського району;

ІІІ-тє місце розділили Світлана Філозоф – завідуюча клубом села Селісок Любешівського району та Олена Михалевич – керівник народного аматорського фольклорного колективу «Діброва» Будинку культури села Замшани Ратнівського району.  

Переможців нагородили дипломами, подарунками та грошовими преміями. Всі учасники отримали подяки за участь у конкурсі та  книги в подарунок.

Марія Шевчик та Андрій Поліщук мають честь брати участь у заключному турі обласного конкурсу професійної майстерності, що відбудеться 9 листопада цього року в місті Луцьку.


 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024