Грамоти та побажання: як посадовці вітали працівників соціальної сфери

03 Листопада 2017, 22:03
3826

З нагоди відзначення Дня працівників соціальної сфери у приміщенні районного Будинку культури провели ряд урочистих заходів.

Привітали працівників управління соціального захисту населення, Пенсійного фонду, центру зайнятості, соціального захисту людей з обмеженими
можливостями, соціальної служби для дітей, сім’ї і молоді у п'ятницю, 3 листопада. Про це інформує прес-служба Любешівської районної державної адміністрації на сторінці в Facebook.

З вітальними промовами до присутніх у залі звернулися перший заступник голови районної державної адміністрації Сергій Фесик, голова районної ради Петро Нагорний та заступник начальника управління соціального захисту населення райдержадміністрації Жанна Матюк. Вони висловили вдячність працівникам соціальної сфери району за самовіддану, наполегливу працю, та тепло сердець, яке вони дарують людям. 

«Ваша праця сповнена гуманізму, милосердя, тепла. Ви не байдужі до людських проблем, завжди відкриті для спілкування з тими, хто потребує вашої допомоги. Піклуючись про людину, її майбутнє, забезпечуючи надання соціальних гарантій і допомоги тим, хто потрапив у нелегкі життєві ситуації, ви робите вагомий внесок у розбудову демократичного, громадянського суспільства», – зазначив у своєму виступі Сергій Фесик.

«Переконаний, що вам вистачить снаги, витримки та професіоналізму для подолання всіх труднощів у справі поліпшення добробуту населення нашого краю, соціального захисту тих, хто його потребує», – додав перший заступник голови районної державної адміністрації.

У ході урочистої програми кращі працівники соціальної сфери району були нагороджені грамотами районної державної адміністрації та районної ради. Святкову програму з нагоди професійного свята присутнім подарували працівники районного Будинку культури та аматорський колектив студентів ІІІ віку гурт «Калинонька».


 

Читайте також: Тренування, турніри та матчі: як розвивають футбол на Любешівщині​

Деревок: у селі орудують телефонні шахраї​

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39