Кухня на Районі: лосось під горіховою скоринкою
21 Листопада 2021, 16:09
753
Філе лосося від Надії Бурдак
Майстриня представила власний рецепт приготування риби.
На днях у рамках «Тижня працівників харчової промисловості» майстриня виробничого навчання Надія Бурдак провела майстер-клас із кулінарії – ідеться на фейсбук-сторінці Любешівського технічного коледжу.
Темою майстер-класу було «Філе лосося під горіховою скоринкою». У ході роботи майстриня представила власний рецепт приготування риби.
Читайте також: Кухня на Районі: цукрові квіти від майстрині з техколеджу
25/04/2024
Середа
24.04.2024
17:06
15:08
13:46
13:32
ГАЛЕРЕЯ
Бізнес
Еко
Життя
Закордон
Історія
Культура
Медицина
Освіта
Спорт