Деревок: як рятувальники перевірили школу та виступили перед учнями

08 Листопада 2017, 10:18
6219

Співробітники ДСНС провели перевірку в одній з шкіл Любешівщини. 

Ревізію здійснили у вівторок, 7 листопада. Перевірили навчальний заклад з метою контролю за дотриманням вимог пожежної і техногенної безпеки, а також комунікування з адміністрацією закладів та педагогами щодо профілактики надзвичайних подій, – повідомляє прес-служба Управління ДСНС України у Волинській області в Facebook.

Рятувальники перевірили загальноосвітній заклад у селі Деревок Любешівського району, де обстежили технічний стан електромережі, наявність евакуаційних шляхів та вимоги до них на випадок виникнення пожежі в навчальних закладах, кількість вогнегасників та їх справність, оскільки первинні засоби пожежогасіння є важливими у боротьбі з вогнем.

Керівникам, вчителям та робочому персоналу нагадали основні правила пожежної безпеки та наголосили на необхідності створення безпечних умов для школярів.

Окрім цього, працівники ДСНС провели виступ у 4 класах Деревківської ЗОШ І-ІІІ ступенів з питань цивільного захисту та правил користування первинними засобами пожежогасіння. Школярі обступили рятувальників – їм було цікаво все про що говорили і демонстрували працівники служби порятунку. Особливу увагу привернув звичайний вогнегасник – кожен учень хотів самостійно спробувати себе у ролі вогнеборця, який знає як висмикнути чеку і направити потужний струмінь вогнегасного порошку на полум’я.

Подібні заходи тривають в області для гарантування безпечних умов перебування дітей в освітніх закладах.


 

Читайте також: У національному парку «Прип'ять – Стохід» незаконно ловили рибу,

Озеро Рогізне: розчистили близько 3 гектарів водного плеса

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024