Волинська митниця дасть гроші для автомобільного пункту пропуску «Дольськ»

11 Листопада 2017, 14:21
2646 Джерело: www.stihi.ru

Волинська митниця ДФС планує укласти договір на розроблення містобудівної документації щодо пункту пропуску «Дольськ» на ділянці державного кордону з Республікою Білорусь.

Орієнтовна площа території, яку планується організувати в адміністративних межах Дольської сільської ради Любешівського району – 2,6 га. Про це повідомляють на сайті Волинської митниці ДФС.

Замовником розроблення детального плану території та організатором процедури громадських слухань з цього питання визначено Любешівську районну державну адміністрацію. Про це йдеться у розпорядженні Любешівської РДА №321 від 31 жовтня 2017 року «Про розроблення детального плану території для будівництва пункту пропуску Дольськ».

Начальник Волинської митниці ДФС Віктор Кривіцький, коментуючи подібний документ щодо ПП Доманове, зазначав, що зважаючи на складність і тривалість землевпорядних, містобудівних, безпекових, екологічних та інших технічних регламентів, в наступні бюджетні періоди в кошторисних призначеннях митниці теж будуть захищати видатки на розбудову українсько-білоруської ділянки  кордону.

Довідка. Міжнародний автомобільний пункт пропуску «Дольськ-Мохро» побудований за тимчасовою схемою у 1993 році і розташований на відстані 4,5 кілометра від лінії державного кордону. Новий пункт пропуску планують збудувати до 2019 року, на що у проекті Державної цільової правоохороної програми «Облаштування та реконструкція державного кордону» на період до 2020 року пропонують використати 60,7 млн грн.державних капіталовкладень.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024