Любешівським студентам розповіли про робочі «премудрості»

12 Листопада 2017, 12:21
1281 Джерело: oilreview.kiev.ua

У Любешівському технічному коледжі провели семінар на тему «Як утриматися на новій роботі?». 

Студенти розмовляли про адаптацію на робочому місці та розглядали тематичні ситуації у п'ятницю, 10 листопада. Про це повідомляє прес-служба Любешівського районного центру зайнятості на сторінці Facebook.

До участі запросили студентів випускної групи, які навчаються за спеціальністю «Бухгалтерський облік». 

У ході заходу профорієнтатор центру зайнятості Тетяна Клямар ознайомила молодь з правилами адаптації на новому робочому місці. Учасники семінару розглянули етапи підготовки до знайомства з колективом, особливості спілкування «новачка» з колегами, вміння слухати співрозмовників та зберігати витримку і розуміння із співробітниками у процесі виконання роботи. Профорієнтатор центру зайнятості та випускники також обговорили особливості проходження випробувального терміну.

Психолог коледжу Ольга Швайко пояснила як потрібно себе вести під час діалогу з керівником та якою може бути реакція працівника на зауваження, похвалу чи поставлені завдання до виконання. Студенти мали можливість відпрацювати стратегію переконання, розвинути навички самопрезентації та аргументації під час проведеної рольової гри в системі відносин «керівник – підлеглий». 

Семінар проходив з активним спілкуванням учасників між собою.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024