Перемога та подяки: трьох любешівців нагородили на обласному конкурсі

14 Листопада 2017, 14:40
2143

Нагородили учасників тетього туру обласного конкурсу професійної майстерності серед творчих працівників сільських клубних закладів «Мій край – моя земля!».

Вітали переможців та учасників у Волинському академічному обласному театрі ляльок в четвер, 9 листопада. Про це повідомляють на сайті Любешівської РДА.

У конкурсі взяли участь переможці регіональних конкурсів з шести районів області: Камінь-Каширського, Любешівського, Луцького, Ківерцівського, Ковельського та Горохівського.Переможців та призерів нагородили дипломами управління культури Волинської облдержадміністрації, грошовими преміями та цінними подарунками.

Любешівщину гідно представляв художній керівник Будинку культури села Залізниця Андрій Поліщук, який став дипломантом цього конкурсу. Перемогу здобула Марія Шевчик – директор будинку культури села Ворокомле Камінь-Каширського району. Вона народилася в селі Бірки Любешівського району і свою професійну діяльність розпочинала на посаді завідувача клубу села Бучин.

Марія Шевчик
Марія Шевчик


Андрій Поліщук
Андрій Поліщук

Проведенню конкурсу передували урочистості з нагоди професійного свята – Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва. Із цим днем привітали та нагородили подякою голову Волинської  обласної ради нагороджено методиста з культурно-освітньої роботи Любешівського районного будинку культури Аллу Будько.

Коментарі
15 Листопада 2017, 12:33
ой, вони такі працвники... як моя ср*ка
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024