Розподіл субвенцій: на що витратили та ще витратять державні кошти в районі

16 Листопада 2017, 16:48
1662 Джерело: partner-org.blogspot.com

18 об'єктів Любешівщини з 35 вже здали в експлуатацію завдяки використанню субвенцій з Державного бюджету.

Питання освоєння субвенційних коштів та виконання робіт на об’єктах обговорили під час робочої наради з питань соціально-економічного розвитку краю у вівторок, 14 листопада. Про це повідомляють на сайті Любешівської районної державної адміністрації.

Станом на п'ятницю, 10 листопада, в експлуатацію здали 18 об’єктів, а саме:

  • придбали і встановили дитячі ігрові майданчики в селах ЦирБерезна Воля;
  • встановили павільйони автобусних зупинок в селах ВітулеЛюб’язьЩитиньВеликий КуріньЗалізниця;
  • проведели капітальний ремонт із частковою заміною дерев’яних дверних блоків на енергозберігаючі в навчальних закладах сіл ПроходиЗалізницяСудчеЛюбешівська ВоляСедлище;
  • провели реконструкцію вуличного освітлення на вулицях Ісая, 30-років Перемоги, І.Франка, провулку І. Франка, Зарічна, Б. Хмельницького, Сонячна, Шуміка, Т. Костюшко, Зелена, що в селищі Любешів;
  • придбали комп’ютерну техніку для загальноосвітніх шкіл Любешівського району;
  • придбали медичне обладнання і меблі для АЗПСМ та ФАПів Любешівського району, також закуплять медичне обладнання для Любешівської центральної районної лікарні. Актуальним залишається питання ремонту флюорографа в Любешівській ЦРЛ.

Готуються документи на реєстрацію та оплату проектів щодо капітального ремонту із частковою заміною дерев’яних дверних блоків на енергозберігаючі в навчальних закладах в селах ДеревокДольськБерезичі,  ЗалаззіБірки та Бихів.

По об’єктах культури капітальний ремонт із частковою заміною дерев’яних віконних блоків на енергозберігаючі буде проведено у Будинку культури села Седлище та Будинку культури селища Любешів. До закінчення року планують здати в експлуатацію Будинок культури в селі Цир, на ремонтні роботи якого за кошти соцеконому було виділено 629,145 тисяч гривень.

Чекають на встановлення дитячих ігрових майданчиків і розпорядники коштів села Щитинь та Любешівська Воля.

Активно проводять роботу з утеплення фасадів та горищного перекриття із заміною дерев’яних віконних блоків на енергозберігаючі будівлі інфекційного відділення Любешівської ЦРЛ. На реалізацію проекту на поточний рік виділили 171 тисячу гривень.

Уже визначили підрядника на реконструкцію Гірківської ЗОШ І-ІІІ ступенів з добудовою класних кімнат, їдальні та спортзалу.

Нагадаємо, що Кабінет Міністрів України у 2017 році на реалізацію 35-ти проектів на Любешівщині виділив 4544,57 тисяч гривень субвенції з Державного бюджету на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку району. 

Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024