На території Любешівщини виявили білоруса-нелегала

16 Листопада 2017, 22:59
1065 Джерело: severpost

В рамках проведення оперативно-профілактичного відпрацювання «Мігрант» правоохоронці виявили громадянина Республіки Білорусь, який незаконно перебуває на території району.

Поліція і працівники районного сектору УДМС у Волинській області задокументували правопорушника у вівторок, 14 листопада. Про це повідомляє начальник Любешівського відділення поліції Олег Матчук у Facebook.

У суботу, 11 листопада, за участю працівників Любешівського районного сектору та Управління державної міграційної служби України у Волинській області, на ринку селища здійснено перевірку законності перебування іноземців на території України. Осіб, які перебувають на митній території нашої держави з порушенням норм чинного законодавства, не виявили.

Нагадаємо, що нещодавно на території Любешівщини в рамках проведення оперативно-профілактичного відпрацювання «Мігрант» виявили двох росіян-нелегалів.

За порушення норм чинного законодавства працівниками Любешівського районного сектору УДМС в області нелегалів притягнули до адміністративної відповідальності згідно ч.1 ст.203 КУпАП (Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України). Громадян України, які надали для проживання житло та не вжили заходів щодо вчасної реєстрації іноземців, притягнули до адміністративної відповідальності у порядку ст.205 КУпАП (Невжиття заходів до забезпечення своєчасної реєстрації іноземців і осіб без громадянства).

Наразі керівництво відділення поліції підготувало клопотання про примусове повернення іноземців за межі України.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024