Дайджест тижня: ТОП-5 новин Район.Любешів, які найбільше цікавили читачів

19 Листопада 2017, 23:07
1470 Джерело: www.telegraf.in.ua

Район.Любешів продовжує вести вже традиційну рубрику «Дайджест тижня».

Пропонуємо до Вашої уваги другий матеріал, для якого ми обрали найцікавіші новини, які траплялись з 13 по 19 листопада. Район.Любешів склав рейтинг матеріалів, які припали до смаку читачеві і набрали найбільшу кількість переглядів.

5 місце 

«На території Любешівського лісгоспу спалюють листя та пляшки», – обурений житель селища

Любешівці виявили неабиякий інтерес до цієї новини та читали її досить активно впродовж тижня. Обурення любешівця спалюванням листя та сухої трави на території лісгоспу цілком виправдане. 


 

4 місце 

Розподіл субвенцій: на що витратили та ще витратять державні кошти в районі

На цьому місці рейтингу опинилась новина про фінанси та заклади, які планують відремонтувати чи вдосконалити іншим способом. Завдяки субвенціям в експлуатацію здадуть 35 об'єктів.


 

3 місце 

У восьми селах Любешівщини незаконно користуються окремими земельними ділянками

Новину про порушення підприємцями законодавства читали досить активно впродовж цілого тижня. Результат – третє місце у нашому рейтингу.


 

2 місце 

Річка у Малій Глуші – найстаріша в Україні

Свій початок річка бере від джерела у Щетининських та Черчинських болотах, а через кілька кілометрів зникає в селі Мала Глуша. Завдяки Вашому бажанню дізнатися більше, цей факт посів друге місце.


 

1 місце 

Найбільше Вашої уваги привернула саме ця новина. Відповідність дитячого харчування нормам викликала неабияке зацікавлення.


 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром