Любешівцям не вистачає грошей на електрифікацію нового кварталу

21 Листопада 2017, 18:55
1617 Джерело: комплект-недвижимости.рф

На будівництво зовнішніх електричних мереж для електропостачання житлового кварталу в селищі Любешів потрібно понад 800 тисяч гривень.

В бюджеті селища зі співфінансуванням забудовників знайшли 75% від потрібної суми. Решту просять додати з обласного бюджету. Про це йдеться у депутатському зверненні Миколи Бущука, яке розглянула постійна комісія обласної ради з питань промисловості, транспорту, зв’язку, паливно-енергетичного комплексу, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства, – інформують на сайті Волинської обласної ради.

Депутати визнають, що наразі потрібних коштів в сумі 183 тисячі гривень в обласній казні немає. Голова комісії Юрій Цейко та депутат Іван Киричик застерігали колег в тому, що таких звернень від забудовників з районів Волині можуть бути десятки, у випадку, якщо обласна рада погодиться допомогти любешівцям.

Підтримати звернення Миколи Бущука пропонував депутат Сергій Леонтьєв.

«Якщо люди будуються, то це означає, що працює економіка, тому потрібно співфінансувати такі проекти з обласного бюджету», – зауважив він.

Порадившись, депутати рекомендували бюджетній комісії при можливовсті передбачити кошти на співфінансування проекту підведення електричних мереж до нового кварталу забудови селища Любешів.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром