Любешівських студентів навчали мистецтву самопрезентації

23 Листопада 2017, 18:56
1442

В рамках діяльності центру кар’єри Любешівського технічного коледжу Луцького НТУ для студентів провели семінар «Співбесіда з роботодавцем».

Розмовляли про те, як правильно презентувати свої робочі вміння у четвер, 23 листопада. До участі запросили студентів випускної групи, які навчаються на кухарів, – інформують на сторінці Любешівського районного центру зайнятості в Facebook.

Профорієнтатор центру зайнятості Тетяна Клямар звернула увагу студентів на те, що часто успіх чи поразка на етапі співбесіди залежить від уміння показати себе з кращого боку, справити гарне враження та переконати роботодавця, що саме ви та людина, котра йому потрібна. Іноді рівень освіти, чи навіть професійні якості залишаються непоміченими, якщо особа не може правильно себе презентувати.

Неабияке значення в процесі співбесіди має початковий етап підготовки, під час якого потрібно зібрати якомога більше інформації про установу, чи організацію, де заявлене вільне робоче місце. Часто не надають цьому значення і, зрозуміло, шкодять своєму процесу працевлаштування. 

Під час семінару всі учасники ознайомились з головними правилами поведінки під час співбесіди, розглянули найпоширеніший набір фраз, що часто використовуються в співбесіді та підготувались давати на них правильні відповіді. На семінарі переглянули мультсеріал «Пошук роботи». На завершення ділились враженнями, висловлювали свої думки та ставили запитання.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024