Що подарувати коханому на День закоханих: найкращі ідеї

24 Січня 2022, 15:49
Реклама 844
Реклама

Коли ти знаходишся в романтичних стосунках, весь світ довкола стає набагато яскравішим та сонячним. В очах коханого чоловіка ти бачиш міцну опору, свою надію та підтримку. Для тебе він стає Всесвітом, а кожного разу ти відкриваєш у ньому нові світи.

Душевна рівновага та кохання надихають тебе дарувати коханому романтичні подарунки та щасливі емоції. То напередодні Дня Святого Валентина ти заряджена на позитив і пошук оригінального подарунка для свого найкращого у світі чоловіка. Тому знай, що найкращий сюрприз той, який обираєш з любов’ю.

Як святкують 14 лютого у різних країнах світу?

В Україні День закоханих святкують близько 20 років, але у Європі та інших континентах воно прийшло раніше. За стільки часу у кожного сформувалися свої традиції.

Наприклад, японці дарують обранцям шоколад. Але не просто купують готовий у магазині, а перетоплюють і розливають по нових формочках, або ж готують з 0.

У Данії дарують не червоні троянди, як це звикли робити у нас, а засушені білі. Або ж масово скуповують проліски (якщо вони вже ростуть). Білі квіти символізують чисте кохання та ніжні почуття.

Французи святкують з розмахом, обираючи для других половинок спідню білизну та ювелірні прикраси.

Тобі краще знати, чому щиро зрадіє твій коханий. Але сьогодні ми готові запропонувати найоригінальніші варіанти валентинівських сюрпризів. Сподіваємося це надихне тебе на дещо особливе.

Оригінальні сюрпризи коханому: 5 кращих ідей

Чоловік — не та особа, якій пасує дарувати символ свята — червоні та рожеві сердечка. Йому потрібно щось чоловіче, те, що підкреслить його силу, характер та інтереси.

Стильні аксесуари. Існує 2 види чоловіків: перший — одягнув те, що випало з шафи; другий — мають більший гардероб ніж у дівчини й ретельно обирають свої наряди. Цей пунктик призначений саме для 2 категорії хлопців. Для них важливі деталі в образі, а твоє завдання це розуміти й підтримувати. Тому в таких випадках тобі варто звернути увагу на шкіряні ремінці, стильні годинники, краватки й навіть браслети.

Емоційні сюрпризи. Ми переконані, що найкращі та найщиріші емоції викликають подарунки-враження. Знавши захоплення обранця ти можеш обрати серед сотень варіантів: тест-драйв Lamborghini, урок гри на гітарі, квест-кімната чи політ на літаку. Це лише маленька частина з того, що ти знайдеш тут тут https://www.bodo.ua/ua/podarki-na-14-fevralia/liubimomu/. Пам’ятай, що задовольнити треба його бажання, а не свої власні.

Для комфорту й тепла. Чоловіки не прихильники декорацій для дому, тому варіанти з ковдрами та підставками відразу можна відкинути. Натомість можеш підібрати йому зручний світшот, теплий домашній халат або піжаму. Якщо живете разом, можна підібрати для вас family look.

Подарунки з користю для тіла. Всі люди люблять розслаблятися, а деякі просто мріють закрити очі й нарешті відпочити. У таких ситуаціях ми рекомендуємо дарування сертифікату в SPA-салон на процедури для тіла: спортивний масаж, обгортання, фітобочка чи хамам.

Приємні дрібнички. Сюди входять подарунки, які зроблять його життя приємнішим та яскравішим: смачна кава та турка, термокружка, бафф на шию тощо.

Але пам’ятай, що найголовніший подарунок — це розуміти що тебе люблять. Тому не бійся висловлювати своєму коханому почуття та любов.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024