Стало зле через алкоголь: двох дівчат доставили в лікарню

02 Грудня 2017, 21:04
2962 Джерело: PMG.ua

18-річну любешівчанку та 17-річну ковельчанку доставили у приймальне відділення Любешівської ЦРЛ з діагнозом алкогольне сп'яніння.

Від чергової медсестри Любешівської ЦРЛ до Любешівського відділення поліції надійшло повідомлення про ситуацію о пів на першу ночі, в суботу, 2 грудня. Про це повідомляють на сторінці Любешівського відділення поліції ГУНП у Волинській області у Facebook.

Під час виїзду групи реагування патрульної поліції встановили, що у четвер, 30 листопада,17-річна жителька Ковельського району приїхала в гості до своєї подруги, яка мешкає в одному з сіл Любешівського району. За словами дівчат, ввечері вони вирішили відпочити, а тому 18-річна подруга в місцевому магазині придбала спиртне, яке вони разом розпивали.

Від випитого неповнолітній дівчині стало зле, після чого їй викликали швидку допомогу. В лікарні постраждалій надали медичну допомогу та поставили діагноз: алкогольне сп’яніння. При освідуванні 18-річної подруги виявилось, що вона також перебуває у стані алкогольного сп’яніння. 

В результаті проведеної перевірки працівники поліції притягли дівчат до адміністративної відповідальності. Зокрема, на них складено адміністративні протоколи за ч. 1 ст.178 КУпАП (Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п'яному вигляді), крім того повнолітню дівчину притягнено до відповідальності за ст. 180 КУпАП (Доведення неповнолітнього до стану сп'яніння).

З 17-річною дівчиною та її матір’ю проведено профілактичну бесіду, щодо недопущення подібних випадків у майбутньому та наголошено про можливі наслідки такої поведінки.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024