Дайджест тижня: найцікавіші новини Любешівщини в одній добірці

03 Грудня 2017, 13:23
4217

Район.Любешів продовжує інформувати своїх читачів про найцікавіші новини тижня. Співавтором цього матеріалу є кожен, хто прочитав хоч одну публікацію нашого видання, бо рейтинг формуєте саме ВИ.

Район.Любешів обрав матеріали, які набрали найбільше переглядів з 27 листопада по 3 грудня. 

5 місце

Хто прийшов і які питання вирішували під час першої сесії Любешівської селищної ради

Новина про першу сесію в історії Любешівської ОТГ посіла 5 місце в Дайджесті тижня. На пленарне засідання завітали представники Верховної Ради України, Волинської обласної ради, Любешівської районної ради, керівники місцевих установ та організацій, представники місцевого духовенства, громада селища.


 

4 місце

Стало зле через алкоголь: двох дівчат доставили в лікарню

На четвертому місці матеріал про 18-річну любешівчанку та її неповнолітню подругу. Дівчата вирішили розслабитись з допомогою алкоголю. Деталі читайте за покликанням.


 

3 місце

Любешівські студенти показали фото зі свого «професійного» свята

Почесне третє місце посів неймовірно позитивний фотозвіт студентів Любешівського технічного коледжу ЛНТУ. Спудеї виклали в мережу фото з концерту, присвяченому Дню студента.


 

2 місце

Любешівці шукають меценатів, аби видати книгу про земляка-героя

Новина набрала значну кількість переглядів і завдяки цьому отримала друге місце у Дайджесті тижня. Ця публікація стала однією з найбільш поширюваних новин за всю історію існування Район.Любешів. Сподіваємося, завдяки цьому книга знайде своїх меценатів.


 

1 місце

Зник на Львівському вокзалі: жителя села Залаззя оголосили в розшук

Саме ця сумна новина посідає перше місце в рейтингу. Нагадуємо, прикмети зниклого Івана Мумряка: вдягнений в сіру куртку, на вигляд 25-30 років, низького зросту, карі очі, волосся чорного кольору


 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024