Юна любешівчанка стала однією з кращих боксерок Волині

06 Грудня 2017, 13:21
4189

Любешівчанка Валерія Ветлянчук отримала статуетку «Кращий боксер» на Х традиційному Всеукраїнському турнірі з боксу «Кубок Горохова».

У комплексній дитячо-юнацькій спортивній школі імені Олександра Баламута спортивний захід провели серед молоді (дівчат)  2000-2001, юніорів 2002-2003, школярів 2004-2005 та молодших юнаків 2006-2007 років народження. Про це повідомляють на сайті Горохівської райдержадміністрації.

У змаганнях взяли участь майже 80 юних спортсменів з 9 міст Волині. Виборювали нагороди боксери з міст Луцьк, Володимир-Волинський, Червоноград, Радехів, Горохів, смт Іваничі, Володимир-Волинського, Любешівського районів.


 

Учасників турніру привітали спеціаліст відділу з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Назар Маршал, заступник голови Горохівської районної ради Віталій Клемба, заступник Горохівського міського голови Максим Ящукевич.

Під час відкриття вручии тренувальні рукавиці та грузи для спортсменів відділення боксу КДЮСШ імені Олександра Баламута від відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації та Горохівської міської ради.


 

Статуетками «Кращий боксер» та за волю до перемоги  нагородили:

Валерію Ветлянчук, смт Любешів,

Іллю Крикуна, м.Червоноград,

Марію Габінет, м.Радехів,

Вадима Шеремету, м.Луцьк,

Дмитра Кальчука, м.Володимир-Волинський,

Олега Бадивського, смт Іваничі,

Романа Гірника, м.Горохів,

Ангеліну Бондар, м.Горохів.

«Кубок Горохова» залишився у місті Горохів – у вихованців КДЮСШ імені Олександра Баламута.

Усі учасники змагань нагороджені медалями Федерації боксу Волинської області та дипломами відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, Горохівської міської ради, а команди-переможці кубками.


 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024