У районі привітали волонтерів і військових

06 Грудня 2017, 16:06
2455

З нагоди Міжнародного дня волонтера та в переддень Дня Збройних сил України представники райдержадміністрації привітали зі святом особовий склад  Любешівського районного військового комісаріату.

Перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Фесик, заступник голови районної ради Ольга Кух та військовий комісар Любешівського РВК Геннадій Борисюк озвучили вітальні промови у вівторок, 5 грудня. Про це йдеться на сторінці Любешівської райдержадміністрації.

Серій Фесик подякував волонтерам та військовим за неоціненну, роботу, яку вони виконують в нелегкі для країни часи.

«Події на Сході України показали, що є такі люди, яким не байдуже, що буде завтра. І це не тільки військові. Самовіддана праця та готовність віддати останнє, врятували сотні життів українських солдат. За це ми безмежно вдячні нашим волонтерам. Дуже приємно, що і в нашому районі є люди, які не залишили своїх земляків в переломний для країни час», – зазначив перший заступник голови райдержадміністрації.

Зі словами вдячності звернулися до волонтерки Оксани Павлючик працівники військкомату.

За особистий вагомий внесок у розвиток волонтерського руху в районі, самовідданість та активну громадянську позицію та з нагоди Міжнародного дня волонтера, Оксану Павлючик нагородили Почесною грамотою від райдержадміністрації та районної ради.

Такою ж грамотою, від очільників району за сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм та з нагоди Дня Збройних Сил України нагороджено діловода служби захисту інформації Любешівського районного військового комісаріату, старшого солдата – Валентину Джуманюк.

Перший заступник голови райдержадміністрації подякував військовому комісару та працівникам військкомату за щоденну сумлінну службу та побажав міцного здоров’я,  добра у родинах, миру та злагоди.

Своїм колегам подякував і головний комісар Геннадій Борисюк та з нагоди свята вручив Почесні грамоти.


 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024