Дайджест тижня: ТОП-5 найактуальніших новин Район.Любешів

17 Грудня 2017, 17:08
1732 Джерело: Pingvin.Pro

Район.Любешів продовжує публікувати новини, які читачі визнали найкращими за допомогою своїх переглядів. Пропонуємо Вам до уваги вже шостий традиційний «Дайджест тижня».

Ми створили добірку матеріалів, які Ви читали найактивніше впродовж тижня з 10 по 17 грудня.

5 місце

Любешівців спіймали на незаконному збуті алкоголю та тютюнових виробів

Новина про незаконну діяльність опинилась на п'ятому місці. За такі правопорушення любешівцям «світить» штраф у розмірі від 50 до 2000 неоподаткованих мінімумів доходів громадян (від 850 грн до 34 000 грн).


 

4 місце

Небезпека соцмереж: у Facebook поширюють вірус, який «вимикає» комп'ютери.ОНОВЛЕНО

Про вірус у Facebook, який поширюють користувачі соцмережі, Ви читали досить активно. Нагадуємо, що не варто відкривати архівовані файли з надписами video_4397.zip та video_4623.zip або подібними. Назви архівів постійно змінюються.


 

3 місце

Любешів: у одному з дитячих садків не дотримуються вимог пожежної безпеки

Ця новина викликала значну кількість реакцій у соцмережі. Про неукомплектований пожежний щит та порожні пожежні резервуари у місцевому ДНЗ детальніше читайте за покликанням.


 

2 місце

Біометричні паспорти – в маси: встановлять станції для оформлення та видачі документів

Новина про дві любешівські станції, де видаватимуть біометричні паспорти викликала справжній фурор. Завдяки значній кількості переглядів вона посіла друге місце.


 

1 місце

У районному центрі зник чоловік

Рекордну кількість переглядів здобула сумна новина про зникнення любешівця. До пошуків 27-річного Дмитра Багнюка приєднались правоохоронці. Чоловік зник у неділю, 10 грудня. 


 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024