На Любешівщині впіймали браконьєрів

03 Січня 2018, 23:11
Фото ілюстративне 2858 Джерело: www.ltava.poltava.ua
Фото ілюстративне

Лісова охорона затримала браконьєрів, які вночі вполювали козулю і зайця.

Зафіксували факт порушення законодавства у середу, 3 січня, близько 3:00. Про це повідомляє прес-служба Волинського ОУЛМГ.

До працівників лісової охорони ДП «Любешівське ЛМГ» надійшла інформація, що на території мисливських угідь ТзОВ «ВУЛФ-К» здійснюють полювання. 

Працівники єгерської служби підприємства спільно з групою оперативного реагування ДП «Любешівське ЛМГ»  та працівниками охорони користувача мисливських угідь виїхали на місце. В результаті проведеної операції вдалося затримати автомобіль Nissan на іноземній реєстрації. У машині були двоє чоловіків – жителі села Озерці Рівненської області.

Під час обстеження автомобіля правоохоронці виявили тушки зайця і козулі. Браконьєри не мали при собі жодних дозвільних документів.

Про порушення повідомили працівників Маневицького райвідділу поліції. Автомобілі та незаконні трофеї вилучили. З ними також – нарізну рушницю, обладнану оптичним прицілом, глушником, освітлювальними приладами.

Триває слідство. Чоловіки понесуть покарання та будуть змушені сплатити штраф та відшкодувати збитки, завдані навколишньому природному середовищу, що становлять 40 тис. грн.

Коментарі
05 Січня 2018, 02:39
Вже за лосів забули ,так само і козуля побіжить.
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром