У любешівській фейсбук-спільноті поширили пост маніпулятивного характеру про якість молока, яке продає місцева селянка

24 Липня 2022, 18:04
Молоко є різне 640
Молоко є різне

Пост про якість молока викликав неоднозначні коментарі любешівців.

У фейсбук-групі Теревені про Любешів одна з учасниць опублікувала пост про те, що  в однієї господині, яка продає молоко, воно «завжди має неприємний запах, не містить сметани й швидко скисає».  Тому не рекомендує його купувати.

Пост викликав неоднозначні коментарі. Зокрема, й іронічного змісту, з претензією до авторки поста, на кшталт: «Що означає "завжди" – що Ви відчули неприємний запах і ще купували?»

Більшість коментаторів стали на захист молочниці,  намагаючись пояснити, що причиною швидкого скисання молока є літня спека, що якщо «скоро скисає натуральним способом і великими кусками, значить багато молочнокислих бактерій і молоко супер», що, мовляв, «молоко є різне, як і люди не одинакові».

З якою метою учасниця групи опублікувала цей пост – не важко здогадатися. Зрозуміло, зробила це під впливом емоцій, обурившись, на її думку, неякісною продукцією, яку придбала в молочниці.  Проте ось так відразу робити антирекламу  селянці, для якої те молоко, можливо, чи не єдиний спосіб заробити якусь гривню? 

Тож цінуймо, як ідеться ще в одному коментарі, людську працю.

 

Читайте такожДата має значення

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024