Школяр із Любешева став переможцем всеукраїнського конкурсу плакатів

07 Серпня 2022, 10:02
Плакат Андрія Видерка 388
Плакат Андрія Видерка

Конкурсний малюнок любешівського школяра визнали найкращим.

Юний волинянин Андрій Видерко з Любешева став переможцем (перше місце серед читачів-учнів 6-11 класів) усеукраїнського конкурсу плакатів до Всесвітнього дня Землі «Майбутнє планети у наших руках!» у рамках Року збереження та живого миру в Україні. Про це повідомляють на фейсбук-сторінці Волинської обласної бібліотеки для дітей.

У повідомленні йдеться, що конкурс проводили Національна бібліотека України для дітей, ГО «Українська асоціація працівників бібліотек для дітей», Державна екологічна інспекція України, Національна спілка художників України за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України.

Робота Андрія також відзначена подякою Національної спілки художників України за особливо креативне мислення, правильне композиційне рішення. А голова Національної спілки художників України Костянтин Чернявський порадив школяреві пов’язати майбутню професію з графічним дизайном. До речі, старший брат Андрія Валентин, який закінчив  Львівську національну академію мистецтв, – професійний дизайнер.

За результатами конкурсу планується видання альманаху, в якому будуть представлені найкращі роботи переможців. Усі діти, які взяли участь у конкурсі, отримають дипломи, а переможці – дипломи та цінні подарунки. 

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024