Помер багаторічний директор Любешівського коледжу

12 Серпня 2022, 20:55
Помер багаторічний директор Любешівського коледжу Іван Пальчик 816
Помер багаторічний директор Любешівського коледжу Іван Пальчик

Помер багаторічний директор Любешівського коледжу Іван Пальчик.

Про це на фейсбук-сторінці повідомив заступник селищного голови Володимир Сергійчук.

«Любешівська селищна рада та я особисто висловлюємо щирі співчуття  з приводу непоправної втрати – смерті Пальчика Івана Максимовича,  колишнього багаторічного директора Любешівського технічного фахового коледжу Луцького НТУ. Пішла з життя людина, чий внесок у розвиток Любешівського коледжу важко переоцінити. Свідченням цього є багаторічна, гідна і високопрофесійна праця Івана Максимовича, який віддав коледжу майже 50 років життя», – йдеться у дописі.

У 1972 році Пальчик Іван Максимович очолив професійно-технічне училище №25  в смт Любешів (теперішній коледж). Сюди він прийшов молодим, енергійним 29-річним керівником. Під його керівництвом добудувався новий комплекс професійно-технічного училища, розширювалася і змінювалася навчально-матеріальна база, формувався педагогічний колектив.

Саме завдяки старанням Івана Максимовича училище отримало статус коледжу. Всі свої знання, вміння і досвід він передавав викладачам, учням та студентам.

Іван Максимович – майстер своєї справи, Заслужений працівник освіти України, Заслужений працівник університету, викладач вищої категорії, старший викладач.

Окрема віха його трудової діяльності припадає на перші роки становлення нашої держави – у 1992 році Іван Максимович був призначений представником  Президента України в Любешівському районі й став  главою місцевої державної   адміністрації.

Читайте також: У Любешеві з’явилися вакансії: яку роботу пропонують

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024