Любешівцям розповіли, як стати бізнесменами

20 Січня 2018, 17:02
Двоє любешівців зацікавились у відкритті власної справи 1763 Джерело: uain.press
Двоє любешівців зацікавились у відкритті власної справи

У Любешівському районному центрі зайнятості для безробітних провели семінар на тему «Як розпочати свій бізнес».

Захід провели в четвер, 18 січня. Про це повідомляють на сторінці центру зайнятості в Facebook.

Безробітним розповіли про стан ринку праці та перспективи розвитку підприємництва в регіоні. Профорієнтатор центру зайнятості Тетяна Клямар поінформувала присутніх про законодавчі підстави виплати допомоги по безробіттю, створення умов для розвитку самозайнятості населення та підтримки підприємницької ініціативи.

Під час семінару присутні розглянули поняття бізнес-ідеї та бізнес-плану. На заході акцентували увагу на тому, що помилковий вибір бізнес-ідеї може призвести, у кращому випадку, до втрати часу людиною, а в гіршому – до втрати грошей. Отже, слід досить відповідально підійти до вибору тієї справи, якою людина планує займатись. Гарна ідея – основа будь-якого бізнесу і дуже часто для її реалізації можна використати свою спеціальність, знання, досвід і захоплення.

Любешівці на семінарі
Любешівці на семінарі

На семінарі обговорили питання психологічних аспектів підприємницької діяльності. Зауважили, що перш ніж визначитися з питанням бізнесової сфери діяльності, потрібно добре проаналізувати свої бажання, вміння та особливості свого характеру. Для цього у центрі зайнятості можна пройти профорієнтаційне тестування, результати якого покажуть сильні сторони людини.

Учасники заходу мали змогу отримати відповіді на запитання. Дві особи зацікавилися цією послугою. З ними проведуть роботу по втіленню їх бізнесових намірів у життя.

Любешівці на семінарі
Любешівці на семінарі

 

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024