На Любешівщині правоохоронці провели масштабну перевірку

23 Січня 2018, 10:45
Перевірили сім’ї, які потрапили в складні життєві обставини. 4941 Джерело: Facebook
Перевірили сім’ї, які потрапили в складні життєві обставини.

Під час масштабного профілактичного рейду правоохоронці відвідали заклади торгівлі, школи та сім’ї, які потрапили в складні життєві обставини.

Перевіряли населені пункти Любешівщини у четвер, 18 січня. У рейді взяли участь старший інспектор ювенальної превенції Любешівського відділення поліції старший лейтенант поліції Тетяна Андрусик, дільничний офіцер поліції старший лейтенант поліції Роман Харчик, начальник служби у справах дітей Любешівської РДА Василь Бурдак та головні спеціалісти служби Анатолій Токар та Ольга Фарина, – йдеться на сторінці Любешівського відділення поліції ГУНП у Волинській області.

Правоохоронці відвідали села Люб’язь, Гірки, МукошинВетлиНевір та Велика Глуша. Під час рейду перевірили сім’ї, які потрапили в складні життєві обставини. З дітьми та їхніми батьками провели профілактично-роз’яснювальні бесіди про належне виконання батьками своїх обов’язків, щодо недопущення жорстокого поводження з неповнолітніми, недопущення дітьми пропусків навчання без поважних причин, тощо.

Поліцейські відвідали сім'ї
Поліцейські відвідали сім'ї

Поліцейські відвідали сім'ї ...
Поліцейські відвідали сім'ї ...

Під час рейду працівники перевірили заклади торгівлі. Правоохоронці наголосили продавцям на забороні продажу пива, слабоалкогольних, алкогольних напоїв і тютюнових виробів неповнолітнім та попередили про адміністративну відповідальність. 

Правоохоронці завітали до місцевих навчальних закладів.Під час рейду провели робочі зустрічі з педагогічними колективами Мукошинської ЗОШ І-ІІ ступенів та Ветлівської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Поліція, служба у справах дітей та дирекція школи обговорили важливі питання та основні напрямки співпраці з метою зниження рівня підліткової злочинності. Старший інспектор ювенальної превенції провела з учнями правову бесіду щодо недопущення вчинення дітьми правопорушень та розповіла про адміністративну та кримінальну відповідальність неповнолітніх.

... та навчальні заклади
... та навчальні заклади

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром